Фазовий аналіз динаміки розвитку банків - Куштим, В.; Ляшенко, В. В. (My University, 2011)
Обґрунтовано доцільність застосування фазового аналізу для узагальнення динаміки розвитку банків. Проведено аналіз розвитку банків на основі побудови фазових портретів за часовими рядами даних, що характеризують різні аспекти їх діяльності. Визначено впливи на формування рядів, що визначають кредитно-інвестиційний портфель банків та їх депозитні ресурси з погляду складових відмічених рядів. Розглянуто особливості циклічних змін в аналізованих рядах даних, що визначають різні аспекти діяльності банків.
Keywords: банк; депозит; кредитно-інвестиційний портфель; фінансовий ринок; фазовий аналіз; нелінійна динаміка