Автоматизована система обробки інформації у гуртожитку - Тарабанов, О. Ю. (My University, 2020)
Майже усі підприємства, як приватні так і державні вже запровадили системи обробки інформації і ці системи найчастіше є автоматизованим. Обробляти нформацію потрібно як на великому заводі так і у маленькому газетному кіоску. Зазвичай цією системою є спеціальне програмне забезпечення, яке потребує налаштувань згідно до галузі вашої організації. Гуртожиток не є винятковою організацією, яку не оточує потік інформаційних даних, а навпаки. На сьогоднішні існує багато видів даних, які у гуртожитках обробляють неавтоматизовано.
Keywords: гуртожиток; контрольно-пропускна система; обробка інформації