Розробка дизайну мобільного додатку «Plezi» - П’ятницька, Є. С. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробці дизайну мобільного додатку з пошуку способу організації дозвілля. Метою розробки дизайну застосунку є створення єдиного зручного сервісу для пошуку хобі на будь-який смак. У процесі виконання роботи було проаналізовано ринок мобільних додатків, знайдено аналоги озробленого застосунку та виявлено їх позитивні і негативні сторони, проведено пошук референсів та створено дошку натхнення, побудовано інформаційну архітектуру, розроблено дизайн, поєднано всі екрани в нтерактивний прототип та протестовано застосунок.
Keywords: додаток «Plezi»; дизайн мобільного додатку