Про моделювання елементів поліграфічного захисту в межах навчальної дисципліни «Захист інформації в поліграфії» - Бізюк, А. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
В дослідженні розглянуті способи поліграфічного захисту друкованих виробів від фальсифікації за рахунок графічних елементів (растрових та смугових плашок, прихованих зображень тощо) та відповідно способи моделювання розглянутих ефектів в процесі практичних занять з навчальної дисципліни «Захист інформації в поліграфії» кафедри МСТ ХНУРЕ.
Keywords: поліграфічний захист; поліграфія