Дослідження методів стиснення зображень у блокчейн сховищах - Олійник, А. Є. (My University, 2024)
Метою роботи є проведення дослідження продуктивності методів стиснення зображень для зберігання у блокчейн сховищах на платформі .NET. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області дослідження, вибір методів стиснення зображень для дослідження шляхом аналізу їх продуктивності, якості стиснення та інших критеріїв за допомогою багатокритеріального аналізу та прийняття рішень.
Keywords: блокчейн; стиснення зображень; сховища даних; IPFS; GANACHE; графіка