Мовне професійне спілкування – невід’ємна частина майбутньої діяльності фахівця - Тер-Ованес’ян, В. Г.; Вем’ян, В. Г. (My University, 2018)
У статті розглядається мовне професійне спілкування, як вимога відвищення ефективної професійної освіти, рівня підготовки випускників вищих навчальних закладів до майбутньої професійної діяльності на сучасному етапі
Keywords: професійна освіта; професійна діяльність; мовне професійне спілкування; усна та писемна мова; мовна компетенція