Підготовка креативної молоді за технологіями дистанційної освіти - Ткаченко, В. П.; Дейнеко, Ж. В.; Бокарєва, Ю. С. (Вид-во «Політехніка», 2020)
На теперішній час все частіше можна почути думку, що пандемія назавжди змінить наше життя у всіх його сферах. І це стосується не тільки економіки, а й ставить під загрозу організацію навчального процесу у багатьох вищих навчальних закладах нашої країни. Однак, бажання отримати якісну вищу освіту, залишається вельми вагомим стимулом.
Keywords: пандемія; освіта