Квантова криптографія волоконних та відкритих систем зв’язку - Гутовський, М. Д. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – технологія квантовоїй криптографії. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження принципів квантової криптографії та її використаня в оптично волоконних та відкритих системах звязку, а також опис протоколи квантового розподілу ключів та принцип їх дії.
Keywords: квантова криптографія; принцип невизначеності; квантовий стан; колапс хвильової функції; оптичне волокно