Стратегія FINTECH в Україні: основні тенденції - Мусієнко, В. О.; Шаповалов, О. В. (ХНУРЕ, 2021)
У сучасному розумінні FINTECH (Financial technology) це нова фінансова галузь, в якій інноваційні технології та інструменти, що впроваджуються в фінансову сферу, роблять процеси в ній більш швидкими, ефективнішими, дешевшими, покращують фінансову діяльність. Fintech  це нова концепція, яка дозволить подивитися на управління фінансами під новим кутом, додати щось нове та модернізувати старе.
Keywords: фінансова галузь; Financial technology