Можливості використання віртуального моделювання інтроскопічних систем при дистанційному навчанні - Худаєва, С. А.; Сайківська, Л. Ф. (My University, 2021)
Кафедри технічного спрямування при проведенні занять надають студентам можливість віддаленого доступу до лабораторних макетів, де вимірювальні прилади, що використовуються у лабораторних роботах, керуються за допомогою ПК, а за допомогою камери на монітор транслюється робота лабораторного макета. Підготовка лікарів має свої особливості, оскільки багато навичок та вмінь не можуть бути повноцінно придбані інакше, як на практичних заняттях у традиційній, очній формі. Але все частіше розглядаються можливості поєднання теоретичних розділів телелекцій з інтерактивними дистанційними майстер-класами, роботою слухачів на інтелектуальних симуляторах, впровадження технологій об’ємної візуалізації.
Keywords: віртуальна система; інтроскопічна система