Забезпечення якості процесу розробки програмного забезпечення коагулометра - Фільчаков, В. А. (My University, 2025)
Мета роботи – впровадити необхідні регуляторні вимоги із забезпечення якості до процесу розробки програмного забезпечення (ПЗ) електричного коагулометра – приладу для вимірювання згортання крові. Результатом кваліфікаційної роботи є впровадження підходів до забезпечення якості процесу розробки ПЗ для медичних приладів високого класу безпеки для життя та здоров’я користувачів, що дозволяють надати програмний продукт високої якості та безпеки. В рамках роботи було проведено: дослідження та аналіз регуляторних вимог для розробки ПЗ медичних приладів високого класу безпеки; розробку підходів до впровадження необхідних регуляторних вимог у процес розробки ПЗ коагулометру
Keywords: забезпечення якості; клас безпеки; коагулометр; тест Кейси