Архітектурна модель Full-Stack проекту - Комаричев, А. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження наявної моделі створення Full-Stack проєкту та створення більш гнучкої та маштабованої моделі. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз наявних моделей створення Full-Stack застосунків та технологій, які доступні для використання, запропоновано більш новітню та гнучку модель, проаналізовано можливості ії використання в застосунках різної складності. Об'єкт дослідження: архітектурна модель Full-Stack проєкту.
Architectural Model for Full-Stack Project
Keywords: Full-Stack застосунок; модульна архітектура; модель проєкту; Flutter