Дослідження можливості уніфікації розробки пакування для настільних карткових ігор - Следюк, I. А. (My University, 2025)
Метою дослідження є вивчення можливостей уніфікації пакування для настільних карткових ігор, що дозволить зменшити витрати на виробництво, підвищити ефективність зберігання компанентів транспортування як для виробників, так і для споживачів. та спростити У пояснювальній записці проведено аналіз впливу уніфікації пакування настільних карткових ігор на зручність їх використання, зберігання та транспортування. У межах кваліфікаційної роботи було опрацьовано такі питання: визначення проблематики, актуальності, цілей і завдань дослідження; аналіз впливу типів пакування на зручність користування та транспортування; дослідження впливу уніфікації на ігри різних видавців та сучасні тенденції у пакуванні настільних ігор; проведення опитування щодо найкращого варіанту пакування для уніфікації серед запропонованих варіантів; створення прикладу уніфікованого пакування на основі отриманих результатів опитування та аналізу сучасних тенденцій для наявної гри. Результатом роботи стали розроблені рекомендації щодо уніфікації розробки пакування для настільних карткових ігор. Запропоновані рішення спрямовані на оптимізацію процесу виробництва, покращення функціональних характеристик пакування та задоволення потреб споживачів.
Keywords: пакування; настільна карткова гра; бустерні пакети; уніфіковане пакування