Проблемні питання застосування блокової LSB стеганографії для квантових зображень - Головко, Є. В.; Федюшин, О. І. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є аналіз методу блокової LSB стеганографії квантових зображень, можливих сфер застосування та проблемних питань його використання.
Keywords: стеганографії для квантових зображень; квантові зображення