Окремі аспекти реалізації господарсько-правової компетенції органів місцевого самоврядування на впровадження інновацій - Давидюк, О. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Роботу присвячено особливостям реалізації господарсько-правової компетенції органів місцевого самоврядування у суспільних відносинах пов’язаних із створенням, передачею прав, впровадженням та використанням інновацій, формам та порядку їх реалізації і існуючим проблемам нормативного забезпечення вказаних процесів та запропоновано шляхи подальшого розвитку національного законодавства України з цих питань. // The work is devoted to the peculiarities of the realization of the economic and legal competence of local self-government bodies in public relations associated with the creation, transfer of rights, introduction and use of innovations, forms and procedures for their implementation and existing problems of the normative support of these processes and the ways of further development of the national legislation of Ukraine are offered. the questions.
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; органи місцевого самоврядування; компетенція органів місцевого самоврядування; innovation; innovation activity; local self-government bodies; competence of local self-government bodies