Методи підвищення завадозахищеності запитувальних радіотехнічних систем - Бакуменко, Б. В.; Обод, І. І. (My University, 2006)
Наводяться два методи підвищення завадозахищеності запитувальних радіотехнічних систем, заснованих на єдиному координатному забезпечені, та їх аналіз.
Keywords: підвищення завадозахищеності; радіотехнічна система