Розробка кросплатформеного застосунку щодо допомоги тваринам - Бєгунова, В. Д. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є процес надання допомоги безпритульним тваринам та всі аспекти, пов’язані з цим процесом, включаючи пошук, реєстрацію, медичний догляд, соціалізацію, адопцію та інші аспекти. Мета цієї роботи є розробка та впровадження кросплатформеного застосунку для надання допомоги безпритульним тваринам. Розробка цієї програми спрямована на покращення координації та ефективності процесу допомоги безпритульним тваринам. Під час розробки застосунку були використані сучасні технології та фреймворки, такі як React.js, Node.js, MongoDB та інші. Досліджено метод кластеризації k-середніх, який дозволяє ефективно сегментувати інформацію про тварин, що потребують допомоги. Розроблено мікросервісну архітектуру, яка забезпечує високу масштабованість та ефективність системи. У результаті роботи здійснена програмна реалізація кросплатформеного застосунку щодо допомоги тваринам
Keywords: мікросервісна архістектура; методи кластеризації; метод k-середніх; кросплатформеність