Якість плоского друку для графічного мистецтва - Огірко, І. В.; Пляцко, М. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
Кваліметрія плоского друку для графічного мистецтва охоплює методи кількісної оцінки якості продукції, включаючи статистичні, експертні та метрологічні підходи. У статті розглянуто вплив факторів технологічного процесу на показники якості та визначено критерії оцінювання.
Keywords: друк; графічне мистецтво