Розроблення макету автоматизованого диспенсеру для ліків - Єрофєєв, С. О. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – процес створення апаратно-програмного комплексу для автоматизованої видачі лікарських засобів. Предмет розробки – конструкція та програмне забезпечення макета автоматизованого диспенсера для ліків. Мета кваліфікаційної роботи – підвищення точності та надійності автоматизованого дозування ліків шляхом розробки макету. У кваліфікаційній роботі розглянуто актуальну проблему дотримання режиму прийому ліків та запропоновано її вирішення шляхом розробки доступного автоматизованого пристрою. Проведено аналіз ринку існуючих диспенсерів, на основі якого обґрунтовано концепцію проєкту. Розроблено тривимірну модель та конструкцію пристрою в САПР Autodesk Fusion 360. Створено апаратну частину на базі мікроконтролера ESP32, що керує виконавчими механізмами, та реалізовано програмне забезпечення на C++, яке включає систему віддаленого налаштування через веб-інтерфейс по Wi-Fi. Проведено теоретичне дослідження стійкості умовної моделі системи керування. За результатами роботи опубліковано статтю у збірнику студентських наукових статей.
Keywords: видача лікарських засобів; ESP32; мікроконтролер; веб-інтерфейс; веб-інтерфейс