Розроблення інформаційної системи для оптимізації бізнес-процесів закладу харчування - Веснянка, В. О. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – бізнес процеси закладів харчування. Предмет дослідження – програмний застосунок для оптимизації бізнес-процесів закладу харчування. Мета роботи – створення інформаційної системи для збільшення ефективності управління бізнес-процесами закладу харчування для підвищення якості та швидкості надання обслуговування, оптимізації управління закладом харчування за рахунок автоматизації процесів. У першому розділі проаналізовано існуючий стан бізнес процесів у закладах харчування, було описано проблематику створенн системи оптимізації бізнес процесів, а також визначено сферу застосування та проведено дослідження існуючих аналогів. В другому розділі проведено опис засобів розробки та поставлена задача на проєкт, що дозволить чітко дотримуватися визначениї етапів розробки інформаційної системи. Визначено основні системні та функціональні вимоги до проєкту. Та головне, обрано мови програмування для фронтенд та бекенд частин, а також середовище розробки бази даних. У завершальному третьому розділу було розроблено інтерфейс інформаційної системи, а також програмний код бекенд частини та проведено тестування розробленої системи. У результаті розроблена інформаційна система з оптимізації бізнес процесів закладу харчування у виглдяі веб-сайту, яка оптимізована для будь-яких пристроїв з різними розмірами дисплею.
Keywords: заклад харчування; бізнес-процес закладу харчування; управління закладом харчування