Криптографічні механізми захисту смарт-контрактів - Мокрій, В. С.; В’юхін, Д. О.; Власов, А. В. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є аналіз криптографічних механізмів, що застосовуються для захисту смарт-контрактів, зокрема алгоритмів гешування, їх стійкості до атак і практичного застосування у блокчейнсистемах
Keywords: криптографічний захист; смарт-контракт