Спосіб збору інформації від розосереджених об’єктів (50596) - Обод, І. І.; Литвиненко, Л. С.; Мироненко, І. Г.; Панаріна, І. В. (My University, 2010)
Спосіб збору інформації від розосереджених об'єктів, який полягає в тому, що синхронізують шкали часу розосереджених об'єктів, визначають часовий інтервал передачі інформації для кожного розосередженого об'єкта, випромінюють інформацію розосередженого об'єкта у визначений часовий інтервал, який відрізняється тим, що створюють єдину шкалу часу усієї системи збору інформації, на кожному розосередженому об'єкті визначають просторові координати, визначають час розповсюдження сигналів від кожного розосередженого об'єкта до станції збору та ураховують час розповсюдження при визначенні часових інтервалів передачі інформації для кожного розосередженого об'єкта.
Method for information acquisition from dispersed objects (50596)
Способ сбора информации от рассредоточенных объектов (50596)
Keywords: повітряний об’єкт; збір інформації; радіолокація