Дослідження методів корекції кольору в кіно та рекламі - Шевченко, А. Е. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота включає в себе кілька розділів. Перший розділ «Історія вивчення» розкриває змістовну частину, за якою обрана тема роботи, актуальність теми проєкту та історію дослідження. Другий розділ «Вплив кольорової палітри на процес оповідання» описує психологічні і технічні особливості палітри кольору. Третій розділ «Технічні особливості кольору в кіно» описує окремі поняття колірних гармоній. Четвертий розділ «Основи корекції кольору» розкриває основні етапи фарбування цифрового відео, а також особливості роботи з різними динамічними діапазонами. П’ятий розділ описує особливості корекції кольору рекламних відео. Шостий – використання LUT-шаблонів для фарбування або методу корекції кадру. Сьомий розділ описує інструменти для корекції кольору в програмному забезпеченні DaVinci Resolve.
Keywords: колорист; референс; інфографіка; скриншот