Підхід до прогнозування та оцінки ситуації при комплексній інформаційній атаці на організацію з використанням індикаторів ризиків інформаційної безпеки - Снігуров, А. В.; Нестеренко, А. Ю.; Балашов, В. Ю. (Харківський національний університет Повітряних Сил, 2017)
В статті представлений підхід до прогнозування та оцінки ситуації при комплексній інформаційній атаці на організацію. Для вирішення даного завдання пропонується використовувати теорію ризиків інфо- рмаційної безпеки та індикатори реалізації даних ризиків. Цій підхід пропонується для реалізації при ство- ренні систем менеджменту інформаційної безпеки організацій (підприємств).
Keywords: комплексна інформаційна атака; ризики інформаційної безпеки; індикатори ризиків