Автоматизовані роботи дизінфектори – тренд сьогодення - Шило, Н. Ю.; Сидоренко, А. В.; Дерев’янко, І. І. (ХНУРЕ, 2021)
У статті представлено описано сучасні автоматизовані системи дезінфекції, зокрема мобільні роботи. Наведено їхні основні характеристики, особливості роботи, переваги та недоліки.
2021
Keywords: пандемія; мобільний робот; дезінфекція