Радіотермометр з функцією неінвазівного визначення локалізації температурних аномалій у внутрішніх тканинах людини - Аврунін, О. Г.; Азархов, О. Ю.; Булгаков, В. І.; Сакало, С. М.; Семенець, В. В. (My University, 2006)
Радіотермометр з функцією неінвазівного визначення локалізації температурних аномалій у внутрішніх тканинах людини, який містить приймальну антену, вихід якої з'єднаний з першим входом перемикача, вихід якого з'єднаний з першим входом циркулятора, вихід якого з'єднаний з входом радіометричного блока перший вихід якого з'єднаний з другим входом перемикача, який відрізняється тим, що введені інтегратор з регульованою постійною часу, оптико-електронний перетворювач, генератор струму, датчик поверхневої температури антени, цифровий індикатор, другий вихід радіометричного блока з'єднаний з другим входом циркулятора, а третій - через інтегратор з регульованою постійною часу з входом оптико-електронного перетворювача, вихід якого з'єднаний з першим входом диференційного аналого-цифрового перетворювача, а другий вхід інтегратора з'єднаний з першим виходом генератора струму, другий вихід якого з'єднаний з входом датчика поверхневої температури антени, вихід якого з'єднаний з другим входом диференційного аналого-цифрового перетворювача, вихід якого з'єднаний з цифровим індикатором, а датчик поверхневої температури антени та приймальна антена виконуються в єдиному модулі.
Keywords: радіотермометр; температурні аномалії