Дослідження методів обміну даними між платформою Android та серверною частиною - Кондратьєв, М. А. (My University, 2024)
Метою роботи є проведення дослідження способів обміну даними, платформи Android та її взаємодії з сервером. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області дослідження, вибір Android API для проведення дослідження шляхом вирішення багатокритеріальної задачі прийняття рішень.
Keywords: обмін даними; платформа Android; взаємодія з сервером