Порівняльний аналіз палітри кольорів на зображенні визначених різними методами - Семенів, М. Р.; Семенів, В. В.; Кульчицька, Х. Б. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Палітра кольорів зображення – це набір кольорів, які присутні на зображенні. Фотографії в поєднанні з власною палітрою кольорів є джерелом натхнення для вибору кольорової гами при створенні графічних композицій, логотипів, афіш, дизайну веб-сторінок.
Keywords: логотип; палітра кольорів зображення