Контроль частотного розподілення радіосигналів при управлінні зенітними керованими ракетами - Герасимов, С. В.; Кадубенко, С. В.; Рощупкін, Є. С.; Ліцман, А. М. (НТУ «ХПІ», 2020)
Метою доповіді є викладення особливостей контролю за частотним розподіленням радіосигналів при управлінні польотом ЗКР. Обґрунтовані пропозиції та основні заходи щодо використання сучасних векторних та скалярних аналізаторів сигналів для контролю частотних параметрів радіосигналів.
Keywords: аналізатор сигналів; зенітна керована ракета; частотне розподілення радіосигналів