Соціально-правове забезпечення та гарантії діяльності працівників прокуратури в умовах реформування органів прокуратури України - Іванова, Г. С. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2015)
У статті автором досліджено соціально-правові та інші гарантії, які надані працівникам прокуратури для належного виконання їх посадових обов’язків. Автором проведено ґрунтовне дослідження з розкриттям ключових особливостей деяких з гарантій. Проаналізовано повноваження Вищої ради юстиції щодо розгляду скарг прокурорів на рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. // The article author investigated social and legal and other guarantees that are provided by the prosecutor's office for proper execution of their official duties. The author conducted a thorough examination with the disclosure of key features of some of the guarantees. The powers of the High Council of Justice on the consideration of prosecutors on the decision of the qualification and disciplinary commission of prosecutors are analyzed.
Keywords: прокурор; посадова особа; дисциплінарна відповідальність; гарантії; Вища рада юстиції; prosecutor; official; disciplinary responsibility; guarantees; Higher Council of Justice