Методика моніторингу стану функціонування розподілених інфораційних систем - Ільїна, І. В.; Запорожець, Н. О. (НТУ «ХПІ», 2019)
В роботі представлена методика моніторингу стану функціонування розподілених інформаційних систем. Дана методика визначає умови і порядок оцінки стану розподілених інформаційних систем за допомогою розробленої мультиагентної системи моніторингу. Об'єктом дослідження в даній методиці є моніторинг функціонування стану розподілених інформаційних систем. Метою оцінки стану РС за даною методикою є аналіз відомостей про стан РС для виявлення подій, що не відповідають нормальному функціонуванню розподілених інформаційних систем, та дозволяє виявити кібернетичні впливи.
Keywords: оцінка стану РС; мультиагентна система моніторингу