Вияв гуманізму у випадках припинення трудових правовідносин - Пузанова, В. В. (Житомирський національний агроекологічний університет, 2019)
У доповіді розкривається гуманістичній бік питання припинення трудових правовідносин в Україні. Звертається увага на особливості та наявні проблеми прояву гуманізму під час припинення трудових правовідносин в нашій державі.
Выражение гуманизма в случаях прекращения трудовых правоотношений
Keywords: гуманізм; принцип гуманізму; гуманність; гуманістичний; гуманістична ідеологія; правовий гуманізм; трудове право; трудовий договір; припинення трудових відносин; трудові правовідносини; трудове законодавство; працівник