Важливість прототипування в розробці веб-ресурсів - Вовк, О. В.; Фефелова, З. Є. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В роботі досліджується значення прототипування у розробці веб-ресурсів, досліджуючи його характеристики та переваги. Вона розглядає функції, які вирішуються за допомогою прототипів, разом із різними моделями та інструментами, використовуваними у прототипуванні веб-сайтів.
Keywords: прототип; прототипування веб-сайтів