Етапи створення ігрового 3D середовища - Табакова, І. С.; Манскова, Ю. Ю. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі оглянуті основні етапи створення ігрових тривимірних середовищ. Описані важливі аспекти при розробці концепції, ключові дії для досягнення реалістичної сцени, а також різні способи полегшення процесів моделювання, текстурування чи виставлення сцени в ігровому рушії. Також в роботі відведена особлива увага вибору правильного програмног о забезпечення для автоматизації роботи.
Keywords: пропси; ігрове середовище