Резонансний вихрострумовий спосіб контролю досконалості счтруктури тонких неферомагнітних плівок - Хорошайло, Ю. Е.; Светличный, В. А. (My University, 2013)
Резонансний вихрострумовий спосіб контролю досконалості структури тонких неферомагнітних плівок включає збудження в об'єкті контролю вихрових струмів змінним електромагнітним полем , зразок тонких неферомагнітних плівок розміщують у високочастотне поле між плоскими котушками вихрострумового перетворювача екранного типу.
Keywords: резонансный вихретоковый способ; тонкие пленки; неразрушающий контроль