Питання адаптації правового регулювання ринку природного газу до інвестиційної моделі економіки України в умовах євроінтеграційних процесів - Подрез-Ряполова, І. В. (Право, 2017)
У статті проаналізовано питання правового регулювання процесу інвестування одного з важливих секторів енергетичного ринку – ринку природного газу. Висвітлено особливості процесу адаптації правового регулювання ринку природного газу до інвестиційної моделі економіки України в умовах інтеграції до європейських норм. Акцентовано увагу на актуальних проблемах здійснення інвестування на внутрішньому газовому ринку України. // The article analyzes the issue of legal regulation of the process of investing one of the important sectors of the energy market - the natural gas market. The peculiarities of the process of adaptation of legal regulation of natural gas market to the investment model of Ukraine's economy in the conditions of integration into European norms are highlighted. The emphasis on topical issues of investing in the domestic gas market of Ukraine.
Keywords: ринок природного газу; інвестиції; інвестиційна діяльність; інвестиційний договір; natural gas market; investment; investment activity; investment agreement