Інформаційна система для прогнозування витрат енергоресурсів поліграфічних підприємств - Тевяшев, А. Д.; Ткаченко, В. П.; Сізова, Н. Д.; Костарєв, Д. Б. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Проблема прогнозування витрат ресурсів полягає в тому, що необхідно врахувати велику кількість факторів, що мають вплив на процеси енергоспоживання. Саме ці питання й розглядаються в роботі.
Keywords: прогнозування витрат; витрати енергоресурсів