Аналіз інноваційної системи управління поліграфічним підприємством PRINTBOOST - Маїк, Л. Я.; Маїк, В. З.; Лотошинська, Н. Д. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
Автоматизація виробництв є оптимальним шляхом розвитку вітчизняних поліграфічних підприємств, так як це надає керівникам ефективний інструмент управління. Для вирішення цих завдань була розроблена українська система Printboost, яка забезпечує максимальну зручність як для друкарень, так і для їхніх клієнтів, завдяки своїм унікальним можливостям, спеціально адаптованим під особливості поліграфічної індустрії.
Keywords: друкарня; поліграфічне підприємство