Сучасні методи аналізу мікросудин за допомогою капіляроскопії - Торяник, М. В. (My University, 2025)
Виявлено, що використання нейромережевих підходів забезпечує більш точні результати в складних зображеннях, які містять шуми або нерівномірне освітлення. Вплив якості вихідних зображень на точність сегментації та необхідність стандартизації умов зйомки.
Keywords: нейромережевий підхід; капіляроскопія