Мультимедіа технології та актуальність 3D motion реклами в соціальних мережах - Ібулаєв, В. В.; Кононенко, М. Ю.; Биковський, Г. А. (ХНУРЕ, 2025)
Сучасні мультимедійні технології значно впливають на розвиток рекламної індустрії. Одним із найперспективніших напрямків є 3D motion реклама, яка поєднує динамічну графіку, анімацію та інтерактивні ефекти для створення яскравого та залучаючого контенту. Популярні соціальні платформи (Instagram, Facebook, TikTok, YouTube) активно інтегрують 3D анімацію у свої рекламні формати, що відкриває нові можливості для брендів та маркетологів.
Keywords: 3D motion реклама; мультимедіа технології