Дослідження методів розпізнавання образів для вирішення задач комп’ютерної діагностики захворювань шкіри - Пашаєва, С. М. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження методів розпізнавання образів для вирішення задач комп’ютерної діагностики захворювань шкіри. Метод рішення – порівняння методів розпізнавання образів, проведення експериментів, концептуальне моделювання предметної області, UML-моделювання, розробки програмної системи за допомогою технологій ASP.NET Core WEB API, PostgreSQL, React, Android тощо. У результаті роботи було проведено експериментальне дослідження та сформульовано рекомендації щодо розробки методу розпізнавання шкірних захворювань на зображенні.
Keywords: догляд за шкірою; косметичний засіб; розпізнавання образів; захворювання шкіри