Дослідження стресових станів за допомогою інтелектуального аналізу - Хвалюк, П. В. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – вивчення методів штучного інтелекту для аналізу стресових станів. Предмет дослідження – практична реалізація одного з алгоритмів штучного інтелекту для вирішення завдання аналізу стресових станів. Мета роботи – провести аналіз ефективності та зробити візуалізацію застосування методів штучного інтелекту для аналізу стресових станів. Методи дослідження – моделювання та експериментальне дослідження в специфічних умовах, створених спеціально для вивчення конкретних характеристик явища в завданні виявлення стресу.
Keywords: бінарна класифікація; вегетативна нервова система; виявлення стресу