Спосіб внутрішньої реструктуризації даних для безпеки інформаційного ресурсу - Бараннік, Волод. Віктор.; Бараннік, Валер. Волод.; Рябуха, Ю. М.; Стеценко, О. М.; Тупиця, І. М.; Малько, О. Д.; Пугачов, Р. В.; Коломійцев, О. В.; Пархоменко, М. В.; Мусієнко, О. П. (ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ", 2020)
Спосіб внутрішньої реструктуризації даних для безпеки інформаційного ресурсу. Змінюютьпотужність алфавіту повідомлення в телекомунікаційних мережах за рахунок кластеризації елементів повідомлення за кількісною ознакою (ознакою кількості серій одиниць), а статистичне кодування елементів проводять в межах множин, які утворюють.
Keywords: патент