Програмна система для онлайн-тренінгу ментального здоров’я. DevOps, Back-end - Дедюкін, О. К. (My University, 2024)
Об'єкт розробки – програмна система для онлайн-тренінгу ментального здоров'я. Мета розробки – створення серверної частини програмної системи, яка забезпечує онлайн-тренінги та курси з питань ментального здоров'я. Метод рішення – середовище розробки PyCharm, фреймворк Django, база даних PostgreSQL, Rest API. У результаті розробки створено програмну систему, яка забезпечує онлайн курси та тренінги з питань ментального здоров'я, з інтеграцією календаря для запису до ментора.
Keywords: архітектура програмних систем; архітектура програмних систем; монетизація; онлайн тренінг; психологічне здоров’я; docker; цільова аудиторія