Дослідження сервісів AWS для обробки природньої мови - Дубок, В. Ю. (My University, 2024)
Метою дослідження є оцінка можливостей сервісів AWS для обробки природної мови та підвищення якості аналізу текстів відгуків клієнтів у маркетплейсах. Методами розробки та проектування є: аналіз проблемної області дослідження, вибір сервісів AWS для проведення дослідження, проведення порівняльного аналізу можливостей та обмежень сервісів, емпіричний метод для оцінки точності роботи сервісів.
Keywords: сервіс AWS; обробка природньої мови