Спосіб частотного масштабування параметрів дискретно-аналогових схем з конденсаторами, що комутуються. - Зеленін, А. М.; Костромицький, А. І.; Бондар, Д. В.; Конотоп, С. В.; Зеленін, М. А. (УКРПАТЕНТ, 2003)
В основу винаходу поставлена задача розширення функціональних можливостей способу
Keywords: амплітудно-частотні характеристики; чотириполюсник; мережі зв'язку