Розробка системи електронної комерції з продажу взуття - Ситнікова, П. Е.; Лаврик, С. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Онлайн обслуговування клієнтів наразі є невід’ємною частиною більшості розвинутих бізнесів та великою конкурентною перевагою. Тому розробка системи електронної комерції є необхідністю для багатьох компаній. Це дозволяє цілодобово обслуговувати клієнтів з різних кутків країни або навіть світу, а також заощаджувати гроші за рахунок економії на оренді приміщень.
Keywords: обслуговування клієнтів; продаж взуття