Особливості використання stories в INSTAGRAM, FACEBOOK ТА TELEGRAM - Чеботарьова, І.; Черкашина, Г. (ХДАК, 2025)
Соціальні мережі сьогодні виконують не лише комунікаційну функцію, а й перетворилися на потужні бізнес-платформи. Конкуренція в цифровому просторі змушує бренди шукати формати контенту, що швидко привертають увагу. Одним із найефективніших інструментів стали «сторіс (stories)»  — короткі фото- чи відеоповідомлення, що доступні обмежений час
Features of using stories on INSTAGRAM, FACEBOOK AND TELEGRAM
Keywords: бізнес-платформа; соціальна мережа