Аналіз пневматичної потужності при диханні людини - Аврунін, О. О. (ХНУРЕ, 2022)
Метою роботи є аналіз пневматичої потужності при диханні людини і порівняти її з потужністю деяких видів фізичних навантажень людини. Перспективою роботи є набір статистичних результатів для різних груп та дослідження впливу різних типів назальних розширювачів на показники носового дихання і ефекту втоми при тривалих навантаженнях.