Study of the efficiency of parallelization for the most frequent pattern search algorithms using the example of apriori - Khovrat, A. V. (ХНУРЕ, 2023)
Робота присвячена визначенню ефективності застосування принципів розпаралелювання, зокрема технології MapReduce задля прискорення обробки текстової інформації за допомогою алгоритму Apriori для виявлення частотних шаблонів. Визначено, що при реалізації зазначеного алгоритму з використанням фреймворку Hadoop прискорення досягає 3.1, що дозволяє стверджувати про доцільність використання паралелізованої версії обраної моделі у Big Data.
Keywords: MapReduce; алгоритм Apriori; принципи розпаралелювання; частотний шаблон